Turisme rural de qualitat a La Garrotxa
   
  Descobreix
LA GARROTXA
t`enamorarà !
 
 
 
     
Inici EL BOSQUERÓ (12places) EL MIRADOR (5 places) Tarifes Què visitar ? Com arribar ? Contactar
                                 

Descobreix les novetats d'El Bosqueró de La Garrotxa

 
-
EL BOSQUERÓ - 12 Places

Turismo rural en La Garrotxa - El Bosqueró - 12 plazas
El Bosqueró es lloga íntegra i consta de 5 habitacions dobles, 4 banys complerts, sala d'estar, 2 sales de TV, DVD, i gran cuina - menjador totalment equipada amb llar de foc, zona barbacoa i PISCINA de cloració salina.

El Bosqueró ha estat restaurada totalment recentment per oferir la calidesa d'un establiment de Turisme Rural i les comoditats del S XXI.


Categoria oficial:


4 espigues / Categoria superior
Turisme rural a la GARROTXA

Escull la que més s'adapti a les teves necessitats.

EL BOSQUERÓ : 12 places + 2 nadons El

MIRADOR: 5 places + 1 nadó

LES DUES: 17 places + 3 nadons
-
EL MIRADOR - 5 Places

Turismo rural en La Garrotxa - El Mirador - 4 plazas
El Mirador és l'antic paller, es lloga íntegra i consta d'1 habitació triple i 1 habitació doble, 2 banys complets, sala d'estar amb llar de foc, cuina totalment equipada, terrassa, TV i DVD, porxo amb barbacoa i PISCINA de cloració salina.

El Mirador ha estat restaurada totalment recentment per ofereix la calidesa d'un establiment de Turisme Rural i les comoditats del S XXI.


Categoria oficial:


4 espigues / Categoria superior
Turisme rural a la GARROTXA
 

Ideal per conèixer La Zona Volcànica de la Garrotxa, el casc antic i el "call" de Girona, el museu Dalí de Figueres, el conjunt medieval de Besalú, l'estany de Banyoles, les platges de la Costa Brava, els Pirineus i Barcelona,
         
         
    Descobreix

LA GARROTXA

a les nostres cases
de tursime rural
t`enamorarà !

   
         

 

El Bosqueró de La Garrotxa, Casa de turisme rural a la Garrotxa - Girona, casa de turisme rural independent per a un màxim de 12 persones, la casa situada en un entorn rural però a només 1 Km de la població de les Planes d'Hostoles , els ofereix un màxim confort, disposa de 5 habitacions dobles, 4 banys complets, 2 sales d'estar amb Tv, gran cuina totalment equipada. Si voleu passar uns dies de Tursime RURAL GARROTXA. el Bosqueró és el seu CASA DE TURISME RURAL, si busca turisme rual garrotxa, turisme rural garrotxa, casa de turisme rural a la garrotxa, allotjament rural garrotxa, BENVINGUTS a casa de turisme rural a girona El Bosqueró, Les Planes d'Hostoles, La Garrotxa - Girona - Girona --- El Bosqueró, la teva casa de turisme rural Garrotxa, si cerques turisme rural garrotxa o turisme rural girona EL Bosqueró és la teva casa de turisme rural, ideal per a 12 persones en un entorn rural i recentment restaurada oferim una casa de turisme rural con el Màxim confort i el caliu del turisme rural, si visiteu la garrotxa, visiteu la Nosta casa de turisme rural, el Mirador del Bosqueró, casa de turisme rural a la garrotxa, turisme rural garrotxa, masia turisme rural girona, 5 places, casa de turisme rural girona - LA GARROTXA - TURISME RURAL GARROTXA - TURISME RURAL GARROTXA AMB PISCINA

 

 

El Bosqueró Nº de registre oficial com a casa de turisme rural a Girona (La Garrotxa): PG-000605
El Mirador del Bosqueró N º de registre oficial com a casa de turisme rural a Girona (La Garrotxa): PG-000651
© Turisme Rural Mas El Bosqueró de La Garrotxa, Les Planes d'Hostoles - La Garrotxa - Girona - Tel. (+34)672687666